Tijdelijk gesloten wegens overheidsmaatregelen

In navolging van de overheidsmaatregel over het sluiten van sport en fitness faciliteiten zijn alle fit20 studio’s in België tot nader order helaas gesloten. Wij vinden het heel spijtig dat we de studio’s voor het eerst door overmacht moeten sluiten maar het beschermen van jouw en onze gezondheid is natuurlijk topprioriteit.

In deze periode waarin we allemaal diep beseffen wat een groot goed onze gezondheid is, ben je je misschien aan het beraden hoe daar nog beter voor te zorgen. Goed slapen, vers en gezond eten, vooral ontspannen en genieten van elkaar en van de kleine momenten en je lichaam iedere week op een slimme manier stimuleren om sterker en weerbaarder te worden.

De fit20 training kan je zien als een wekelijkse korte, veilige maar wel intensieve uitdaging aan je lichaam. Ieder training geeft je hele lichaam een boodschap: alles moet sterker en beter worden! Lees meer op de site over hoe deze unieke gezondheidsprikkel werkt. Lees ook de verhalen van fit20-ers die ervaren hebben wat een ongelooflijk effect de training kan hebben.

Als je interesse hebt in de fit20 training ben je natuurlijk van harte welkom om zodra de studio’s weer open zijn een gratis kennismakingstraining te doen! Vraag vast je kennismakingstraining vrijblijvend aan. Wij nemen zodra de overheidsmaatregelen dat toestaan contact met je op.

Gratis ervaren
Ontdek de fit20 formule

“Het heeft een enorme impact op je gezondheid”

Mike Weerts in gesprek met José van den Berg

fit20 klant José van den Berg vertelt aan Mike Weerts hoe de fit20 training haar leven heeft veranderd in de eerste aflevering van De Kracht van Kracht.

Bekijk hier José's video

“Ik blijf dit doen zolang ik dat kan”

Change story van Michiel van Haastert

Ik vind het ook nog steeds heerlijk dat ik zo uit mijn werk de training kan doen. Niet zweten en geen omkleedgedoe. De begeleiding is prettig en het kost me weinig tijd. Dat is een enorme winst.

Lees Michiel's hele ervaring

"Geen bloeddrukverlagers meer!"

Change story van Marion Wiggers

Gedurende het afgelopen jaar dat ik fit20 doe heb ik gemerkt dat ik steeds langer en makkelijker kan staan en lopen. Ik ben écht sterker geworden. Geen spierpijn bij zware karweitjes en de daarvoor altijd aanwezige vage pijn in de onderrug is verdwenen. Alles gaat me makkelijker af.

En voor mij is dé grote winst dat mijn bloeddruk naar normale waarden is gezakt. Ik ben inmiddels gestopt met bloeddrukverlagers!!!

Lees Marion's hele ervaring

Onze succes formule fit20 Gent Maaltecenter

1

Meer dan 14.000 klanten

Meer dan 14.000 klanten gingen je voor. En we hebben al meer dan 1 miljoen trainingen geven. Ervaar het zelf!

2

Meer dan 120 studio's in Europa

Wekelijks staan er meer dan 300 fit20 Personal Trainers in Europa voor je klaar. Je bent van harte welkom om het ook te ervaren!

3

Wereldwijde formule

In 2009 zijn wij met onze eerste studio in Nederland begonnen. Inmiddels hebben we studio's in de UK, België, Qatar, Nieuw-Zeeland, Duitsland Frankrijk en Amerika. Meerdere landen gaan binnenkort open!

Waarom train je bij fit20 Gent Maaltecenter altijd met Personal Trainer?

Uit onderzoek (zie video van Prof. James Steele) blijkt dat je trainingsresultaten effectiever zijn wanneer je begeleid wordt door een Personal Trainer dan zonder deze begeleiding. Onze Personal Trainers motiveren je tijdens iedere training om je door de lastige momenten heen te leiden. Ze letten op je houding om naderhand blessures te voorkomen. En er wordt op ademhaling, ritme en tempo gelet om jouw beste trainingsresultaat te behalen. Wekelijks houden zij jouw resultaten bij in onze eigen ontwikkelde trainersapp.

Lees meer