Investeren in mijzelf heeft veel opgeleverd

fit20

Mijn naam is Jose Corporaal Jonker. Ben 61 jaar, moeder van drie en werk als servicemedewerker bij een vakantiewoning verhuurder.

Ik heb fit20 leren kennen op de braderie in Budel-Schoot. 2 jaar geleden heb ik een halve nieuwe knie gekregen. En nu had ik alweer een jaar erge last van mijn andere knie. Daar zat een operatie aan te komen. Om mijn conditie wat op te vijzelen voor de aankomende operatie leek mij fit20 ideaal. Niet in een flitsende, lawaaierige vol met 18+ huppelende strakke lijven mijn conditie opbouwen. Maar met een trainer die ook rekening houdt met mijn beperkingen (knie, leeftijd, geen conditie).


Al na de eerste proeftraining voelde ik resultaat. Mijn kniepijn(artrose) was weg. Niet de artrose maar de pijn. Nu na 3 maanden is de pijn niet teruggekomen. Kan ik weer fietsen en traplopen is mijn conditie beter en de operatie is nu niet nodig.
Dankzij de vakkundige begeleiding van Dennis krijg ik stukje bij beetje mijn leven en conditie weer terug. Dennis zorgt ervoor dat ik net dat beetje extra doe maar dat ik mezelf niet blesseer. Investeren in mijzelf heeft veel opgeleverd. Mijn zelfredzaamheid, betere conditie en veel plezier.

Jose Corporaal Jonker

Budel