Je hele lichaam functioneert in-en uitwendig beter

fit20
Mijn naam is Gerarda Jansen en ik ben 55 jaar en moeder van Tom.

Sinds lange tijd ben ik al bezig met zo gezond mogelijk oud te worden en dus ook met gezonde voeding. Maar voor vrouwen in de overgang wordt het soms wel moeilijk om op gewicht te blijven ondanks de gezonde voeding omdat we naarmate we ouder worden minder snel calorieën verbranden en ook de spiermassa afneemt. Ik ben ook altijd bezig geweest met voldoende te bewegen, alle dagen zat ik op mijn hometrainer maar daar stak te veel tijd in en had niet het gewenste effect dat ik voor ogen had.

Toen ontdekte ik toevallig het boek van dr. Michael Mosley & Peta Bee: "De Vastendieetwork-out / het eenvoudige geheim van hoge intensiteits training". Dat heeft mijn interesse gewekt waarna ik vervolgens, toeval of niet het artikel in het HAC weekblad over fit20Hamont las en verder ben gaan opzoeken op internet. Ik wist direct dit is echt iets voor mij. Meteen heb ik toen een afspraak gemaakt voor een gratis introductietraining.

Het was een heel warme ontvangst en duidelijke uitleg van personal trainer Dennis. Ik heb toen ook een aantal oefeningen op de apparaten mogen ervaren en ik heb geen seconde getwijfeld om dit op lange termijn te blijven doen.

We zijn nu ongeveer 4 maanden verder en ik ben zo enthousiast wat dit voor je gezondheid doet. Mijn gewicht is verminderd, ik voel me zoveel beter in mijn vel, veel energie, mijn botten worden sterker zeker belangrijk voor vrouwen in de menopauze, euforisch gevoel.... kortom je hele lichaam functioneert in-en uitwendig beter dan ooit. En dit bereik je allemaal in maar 20 minuten per week!

Dat we goede resultaten behalen hebben we vooral te danken aan de professionele begeleiding en ondersteuning van Dennis die je telkens weer stimuleert om vol te houden. Top Dennis!!! Elke week kijk ik met veel plezier weer uit naar de volgende fit20 training omdat dit zoveel voldoening geeft en je gezondheid het belangrijkste is wat er bestaat. Fit20 kan ik heel zeker aan iedereen aanraden want wat dit met een mens doet is niet te beschrijven. Ik ga het in ieder geval niet meer opgeven.

Groetjes,

Gerarda