Weinig tijd als jonge mama van 4 kleine kinderen

fit20

Als jonge mama van 4 kleine kinderen ontbreekt het me soms aan tijd om goed voor mezelf te zorgen. Zelf weet ik dat dit heel belangrijk is, want een mama die goed in haar vel zit kan pas dan goed voor haar kroost zorgen. Met al mijn sportievelingen in huis, wil ik zelf ook graag een fitte mama zijn.

Door een boeiend artikel in een tijdschrift te lezen viel mijn oog op fit20 en was mijn nieuwsgierigheid meteen geprikkeld. Door wat te surfen op de site, kwam ik tot de geweldige ontdekking dat er een fit20 bij me in de buurt lag en kon ik vlot een gratis introductie training boeken.

In eerste instantie stond ik er wat sceptisch tegenover, want hoe kan je nu met 20 minuten per week fit geraken.... Maar niks is minder waar, het is de investering meer dan waard, prijs-kwaliteit is dik in orde.

Elke week opnieuw is het een uitdaging die ik graag aanga, die me zelfvertrouwen geeft en een sterker lichaam. Doordat het op afspraak is heb ik een stok achter de deur.

Dennis zijn begeleiding is echt top! Hij motiveert je om je grenzen te verleggen en bewaakt tegelijkertijd de kwaliteit van het uitvoeren van de oefening zeer goed om blessures te voorkomen.

Mijn lichaam is ondertussen sterker, gespierder, krachtiger geworden. Ik heb terug een korsetje van spieren die mijn lichaam goed ondersteunen, waardoor ik minder last heb van nek- en schouderpijn. Mijn armen zijn ook sterker waardoor ik zonder problemen mijn kleintjes vlot kan dragen, daarvoor kon ik daar toch wel eens last van hebben.

Dennis is altijd vriendelijk, enthousiast en flexibel ivm het plannen van de afspraak.

Als je weinig tijd hebt en toch graag fit wilt zijn, is fit20 een echte aanrader!!! Je kan er dus in je gewone kleren naar toe en hoeft niet meteen de douche in, op 20 minuten ben ik binnen en buiten en kan ik mijn kids aan school gaan halen.

Door de geconcentreerde inspanning, levert het tegelijkertijd ook optimale ontspanning op doordat je aan niks anders kan denken.Omdat je zo gefocust bent op het correct uitvoeren van de oefeningen. 2 vliegen in 1 klap dus, in- en ontspanning.

Karolien